GRATIS LES 4: 4 tips om te schrijven zodat jouw boek er komt!

 

Jij wilt een boek schrijven maar je weet niet hoe? Dan kan de online Write YOUR Book! training jou helpen…

Veel ondernemers falen de dag van vandaag. En zij die overleven werken dag en nacht om hun kop boven water te houden. Dat betekent dat jij iets moet doen dat niemand anders doet… Wat denk je van een boek schrijven?

Ben jij overwerkt en onderbetaald en verdien je iets beter? In deze online cursus leer je hoe je jouw boek schrijft, hoe je een uitgever benadert, hoe je jouw boek in de wereld kan zetten zelfs als je geen uitgever vindt en vooral hoe jij echt een succes kan maken van jouw boek!

Door een boek te schrijven kan jij echt een verschil maken. Je bereikt zoveel meer mensen met jouw verhaal, jouw ervaring en jouw kennis. Je hebt een visitekaartje in handen dat letterlijk deuren zal openen. Deuren die voorheen gesloten bleven.

Wil jij meer vrije tijd en de financiële middelen om ook echt van je leven te genieten?
Dan is er de online Write YOUR Book! training…

Waarom deze Online Write YOUR Book training voor jou is?
Ondernemers hebben een passie. Maar om een of andere reden lijken ze vaak niet door te dringen tot de klant. Of ze hebben problemen om de juiste klant te bereiken. Of de klant wil niet kopen. Maar er is een manier om jouw passie te leven en veel geld te verdienen met jouw product of dienst. Er zijn klanten die staan te popelen om jou te kopen! Door een boek te schrijven zet je jezelf op een hoger niveau. Je wordt ineens de expert. Ineens onderscheidt je je van al je concurrenten.

Waarom wil ik jou helpen?
Ik weet wat het is om een droom te koesteren en het uit te stellen omdat je niet de juiste capaciteiten of tools denkt te hebben.  Ik weet hoe moeilijk het is om eraan te beginnen en om vol te houden. Een boek schrijven geeft jezelf én jouw business zo´n ongelooflijke boost dat het moment echt gekomen is om eraan te beginnen!

 

Mijn visie: I believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. By empowering entrepreneurs to write their book they can really make a difference in the life of others and live the life they´ve always wanted.

 

Mijn missie: I want to teach 1000 entrepreneurs to get their passion out by writing a book.

 

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?
Er zijn maar weinig auteurs die hun geheimen met jou willen delen als het gaat om het schrijven van een boek. Weinig Bestsellerauteurs gaan jou vertellen hoe je het moet doen. Ik vertel jou van A tot Z wat je moet doen om jouw boek te schrijven en wat je moet doen om er een succes van te maken. Ik ben zelf een schrijver in hart en nieren. Wat ik vertel is dus niet alleen theorie maar wat ik zelf geleerd heb en nog dagelijks doe bij het schrijven van mijn boeken. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou in de online Write YOUR Book! cursus.

Hoe gaat de training in zijn werk?
Wekelijks krijg jij een nieuwe video toegestuurd. Jij kiest wanneer je de video bekijkt. Je hoeft dus geen verre verplaatsing te maken. Jij krijgt een persoonlijke LOGIN. Je kan van gedachten wisselen met andere deelnemers. Je kan mij persoonlijk vragen stellen. Als je een vraag hebt die voor iedereen interessant is wordt dit in één van de volgende video´s behandeld.

UNIEK AANBOD!
Allemaal leuk en aardig, maar wat kost het nu en wat is het aanbod?
We zetten het hier kort op een rij:

Super-aanbod: Write YOUR Book!
Hoeveel is het jou waard? Jouw boek schrijven en jouw expertpositie vergroten waardoor klanten veel makkelijker met jou in zee zullen gaan! Want klanten willen zaken doen met de expert. Door jouw boek te schrijven kan je met passie ondernemen én een boost geven aan jouw omzet en business. Je kan eindelijk een verschil maken in het leven van anderen EN in dat van jezelf. De waarde van dit pakket is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Maar wees gerust… ik ga je geen duizenden euro´s aanrekenen.
De normale prijs: € 145,00 per maand (excl. BTW). Maar dit betaal jij dus NIET!

 

Lees hier wat anderen zeggen over de trainingen:

Ad Van Buel
Management trainer in Eindhoven

ad van buel

 

 

 

 

“Ine Van Hofstraeten komt uit de praktijk en heeft werkelijk resultaat behaald. De training wordt gegeven door iemand die snel en enthousiast is. Ook is ze begaan en betrokken bij elke deelnemer. Tijdens de training was er een open sfeer waar ik me echt welkom voelde.”

Michiel Cobben
Auteur van De Gunfactor

michiel cobben

 

 

 

 

“Ine van Hofstraeten weet precies aan te geven waar het om draait. Haar adviezen zijn helder geformuleerd en dusdanig inspirerend dat je regelmatig de neiging krijgt om er direct mee aan de slag te gaan.”

Marieke Gels
Coach & ondernemer

marieke gels

 

 

 

“Het boek is geschreven alsof de schrijfster tegen je praat. Ze heeft veel aandacht voor de juiste mindset en de communicatie. Met de concrete tips, kan iedereen aan de slag om succesvoller te worden.”

 

SPECIAAL voor jou heb ik een UNIEK AANBOD!
In plaats van de normale prijs: € 145,00 per maand (excl. BTW) betaal jij nu:

JOUW SPECIALE DEAL: € 69,00 per maand (excl. BTW)*
*Je kan op elk moment uitschrijven!

De waarde van dit pakket is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

 

BESLIS NU! En krijg de volgende bonussen:

Bij het pakket Write YOUR Book!:

  • Gratis Ticket: Live Training Write Your Book! (twv € 795,00)
  • Gratis Exemplaar van mijn boek Topverkoper in 20 weken! (bij aanwezigheid tijdens de Live training) (twv €19,95)

 

Ja, ik wil me inschrijven voor de online Cursus Write YOUR Book! voor € 69,00 per maand:

Tot ziens in de eerste video!

Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Website gerealiseerd door Webalist B.V.