Referenties

Karo van der Burgt
Coach – Energiemanager

 

 

 

Een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Write Your Book training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!

 

Andries Corbijn
Freelance Business controller

 

 

 

Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.

 

Dinand Reiling
Oprichter van Dinand Medisch Uitzendbureau


 

 

De Write Your Book Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een non-fictie boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!

 

Leslie De Jong
Trainer bij Communicatie-Academie

 

 

 

Ik ga Ine haar workshop zeker aanbevelen. De inhoud is ronduit uitstekend!

 

Jan Elmendorp

Inspirerend en motiverende training waarbij veel handleidingen en tools worden aangereikt!

 

Ad Van Buel
Management trainer in Eindhoven
ad van buel

Ine Van Hofstraeten komt uit de praktijk en heeft werkelijk verkoopresultaat behaald. De training wordt gegeven door iemand die snel en enthousiast is. Ook is ze begaan en betrokken bij elke deelnemer. Tijdens de training was er een open sfeer waar ik me echt welkom voelde.

 

Susan Wanders
Eigenaar van Rooots

susan-wanders

Complimenten voor hoe je jouw boek, Simpelweg Gelukkig Zijn, hebt opgebouwd. Een verzameling van verhalen. Bij diverse hoofdstukken tovert het bij mij een lach op mijn gezicht. Een feel-good boek is het zeker: je deelt positieve ervaringen. Momenten waarin jij geraakt bent. Of verrast bent. Onderwerpen als genieten, verlangen, verleiden, liefde, reizen en verdwalen, actie, sport, spanning, gemis, ontwikkeling komen aan bod. In mijn beleving zijn sommige ervaringen groots, of hebben impact. Je mag met recht trots zijn!

 

Michiel Cobben
Auteur van De Gunfactor

michiel cobben

Ine van Hofstraeten weet precies aan te geven waar het om draait. Universele waarheden en daarom toepasbaar in alle branches, zowel Business to Business als Business to Consumer. Haar adviezen zijn helder geformuleerd en dusdanig inspirerend dat je regelmatig de neiging krijgt om er direct mee aan de slag te gaan.


Jos Burgers

Bestsellerauteur van Gek op Gaten, Hondenbrokken, Geef nooit korting

jos burgers

Beginnende en gearriveerde verkopers doen er verstandig aan tijd uit te trekken voor haar boodschap. Haar boek, Topverkoper in 20 weken, is met passie geschreven, zeer vlot leesbaar en buitengewoon compleet. De kracht zit ’m in de eenvoud, al is niets moeilijker dan ingewikkelde zaken simpel maken.


Péron Van Stralen

Auteur van Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht

peron van stralen

Ine neemt je mee aan de hand van een bewustwordingsproces om je te laten zien dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om te verkopen. Verkopen is adviseren en leren van je doelgroep. Als je goed zorgt voor jezelf, leert van je klanten en relaties, dan groei je vrijwel automatisch. Het verkopen groeit met je mee. Het woord verkopen krijgt een positieve betekenis. Een must voor iedereen.

 

Kirsten Cornelissen
Schrijfster en ondernemer

kirsten cornelissen

Ondanks dat ik geen professioneel verkoper ben of plannen heb om dat in de nabije toekomst te worden, heb ik de nodige inspiratie opgedaan. Goed verkopen vraagt in de basis namelijk om het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, niet om standaard tips en trucs die je op elke situatie kunt toepassen. Ine vertelt hoe je je communicatie kunt verbeteren door je inlevingsvermogen in anderen te vergroten en te focussen op hoe jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen. Ine vertelt dat we allemaal verkopers zijn, vaak zelfs zonder dat we dat in de gaten hebben. Al is het maar van onszelf. Dit doen we zakelijk (in elk beroep heb je een streepje voor als je jezelf, je product of dienst op een vriendelijke doch krachtige manier onder de aandacht weet te brengen) én privé.


Esther Molenaar

Schrijfcoach

esther molenaar

Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over verkopen te lijf. Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Vooral iets wat jij niet wilt. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat je zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Zeker een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.

 

Ben Marzouk
Eigenaar van Entrance Services

chakib ben marzouk

Een startende verkoper weet niet waarnaartoe of hoe hij moet verkopen. Ine luistert naar de problemen en geeft tal van tips. Haar boek Topverkoper in 20 weken is een zeer goed hulpmiddel op zich. Maar voor al degenen die met vragen zitten en er geen antwoorden op vinden, is de training zeker een aanbeveling.

 

Gerda Hekker
Zelfstandig ondernemer

gerda hekker

De training zal startende verkopers en ondernemers zeker helpen omdat ze gegeven wordt vanuit passie.

 

Wil je Persoonlijk & Online begeleid worden om jouw boek te schrijven? JOUW UNIEKE AANBOD! Klik hier.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.