Onweerstaanbaar Aanbod

 

Jij wilt een boek schrijven maar je weet niet hoe? Wij geven jou tal van tips en tricks!

 

Wil je persoonlijk begeleid worden om jouw boek te schrijven?

 

Het is altijd mijn droom geweest om een boek te schrijven. En toen ik enkele jaren geleden de cursus ´How to write your book in 28 3D-Coverdays´ volgde kwam die droom uit. Het idee van Topverkoper in 20 weken! is dat weekend geboren. Ook begon ik tweewekelijks blogs te schrijven voor startende verkopers en ondernemers die het moeilijk vonden om zichzelf of hun product te verkopen.

Tien jaar geleden startte ik met nul ervaring in het Sales vak. In acht jaar bouwde ik een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van 1,5 miljoen euro.

Naast het schrijven van non-fictie ben ik een gepassioneerd fictie schrijver.

 

Mijn doel?
Ik heb momenteel 4 boeken geschreven. Maar omdat meer en meer mensen me om advies vroegen bij het schrijven van hun Sam 3Dboek ontstond het idee om een online cursus te ontwikkelen om de schrijver persoonlijk te begeleiden in het schrijfproces. Als ik om me heen kijk zie ik zoveel mensen en ondernemers met een passie. Mensen die echt iets te vertellen hebben. Die echt een verschil kunnen maken als ze hun kennis delen op grotere schaal.

Alles is een systeem. Ook het schrijven van een boek. Een boek in handen houden en voelen dat het je gelukt is, is een onbeschrijflijk en onbetaalbaar gevoel. Ik gun het je van harte!

Als je iets live ziet onthoud je makkelijker. Maar niet iedereen heeft tijd of zin om zich te verplaatsen naar een locatie met Simpelweg Gelukkig Zijn Boekhonderden anderen. Misschien ben jij ook wel iemand die het beste leert, thuis, rustig, wanneer jij er tijd voor hebt?! Wel dan is deze online cursus dé oplossing! Dan ben ik jouw persoonlijke schrijfcoach.

Natuurlijk zegt het weinig als ik je vertel dat mijn training volgen zinvol is, dus daarom heb ik een pagina “Referenties” opgenomen, daar kun je zien wat andere ondernemers en verkopers van mij vinden.

 

Wil je eindelijk jouw boek schrijven? Dan ben je op de juiste plaats!

In deze online cursus leer je hoe je jouw boek schrijft, hoe je een uitgever benadert, hoe je jouw boek in de wereld kan zetten zelfs als je geen uitgever vindt en vooral hoe jij echt een succes kan maken van jouw boek!

Door een boek te schrijven kan jij echt een verschil maken. Je bereikt zoveel meer mensen met jouw verhaal, jouw ervaring en jouw kennis. Je hebt een visitekaartje in handen dat letterlijk deuren zal openen.

 

Waarom wil ik jou helpen?
Ik weet wat het is om een droom te koesteren en het uit te stellen omdat je niet de juiste capaciteiten of tools denkt te hebben.  Ik weet hoe moeilijk het is om eraan te beginnen en om vol te houden. Een boek schrijven geeft zo´n ongelooflijke boost dat het moment echt gekomen is om eraan te beginnen! Jij wordt nu persoonlijk begeleid…

 

Mijn visie: I believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. By empowering entrepreneurs to write their book they can really make a difference in the life of others and live the life they´ve always wanted.

 

Mijn missie: I want to teach 1000 people to get their passion out by writing a book.

 

Wat heb ik bedacht om jou te helpen?
Weinig Bestsellerauteurs gaan jou vertellen hoe je het moet doen. Ik vertel jou van A tot Z wat je moet doen om jouw boek te schrijven en wat je moet doen om er een succes van te maken. Ik ben zelf een schrijver in hart en nieren. Wat ik vertel is dus niet alleen theorie maar wat ik zelf geleerd heb en nog dagelijks doe bij het schrijven van mijn boeken. Ik heb niet alleen succes gekend maar ook tegenslagen. Ik weet ook wat je niet moet doen en ook dat vertel ik jou in de online Write YOUR Book! cursus.

Hoe gaat de training in zijn werk?
Wekelijks krijg jij een nieuwe video toegestuurd. Jij kiest wanneer je de video bekijkt. Jij krijgt een persoonlijke LOGIN. Je kan van gedachten wisselen met andere deelnemers. Je kan mij persoonlijk vragen stellen.

 

Super-aanbod: Write YOUR Book!
Hoeveel is het jou waard? Jouw boek schrijven? Je kan eindelijk een verschil maken in het leven van anderen EN in dat van jezelf. De waarde van dit pakket is letterlijk duizenden euro’s in tijd en geld, het scheelt je TIJD en het brengt vaart in je business.

Maar wees gerust… ik ga je geen duizenden euro´s aanrekenen.
Lees hier wat anderen zeggen over de trainingen:

 

Karo van der Burgt
Coach – Energiemanager

 

 

 

 

“Een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Write Your Book training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!”

Andries Corbijn
Freelance Business controller

 

 

 

 

“Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.”

Dinand Reiling
Oprichter van Dinand Medisch Uitzendbureau


 

 

” De Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!”

 

 

JOUW SPECIALE DEAL: € 69,00 per maand (excl. BTW)*
*Je kan op elk moment uitschrijven!

 

BESLIS NU! En krijg de volgende bonussen:

Bij het pakket Write YOUR Book!:

  • Gratis Ticket: Live Training 1 DAG – Write Your Book in 30 Days!*
  • Gratis Exemplaar van mijn boek Topverkoper in 20 weken! (bij aanwezigheid tijdens de Live training) (twv €19,95)

 

Ja, ik wil me inschrijven voor de online Cursus Write YOUR Book! voor € 69,00 per maand:


Tot ziens in de eerste video!

 

* Bij een abonnement van minimaal 2 maanden.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.