GRATIS Sales Secrets!

Sales Secrets

Veel startende verkopers en ondernemers vinden het moeilijk om te verkopen en botsen tegen klanten en aankopers die niet met hen in zee willen gaan.

Dat komt omdat de strategieën die ze gebruiken niet (meer) werken. Jouw product in de wereld zetten, waardevolle relaties opbouwen met klanten, jouw targets halen, zorgen dat een klant voor jou kiest…
Het is niet altijd gemakkelijk. En al helemaal niet als je er als starter nu pas mee begint. En liefst hou je nog tijd over voor jezelf en/of je gezin. Hoe leuk is verkopen en ondernemen nog als je passie plaats moet maken voor tijdrovende acquisitie, ‘moeilijke’ klanten en ongezonde overuren?

Maar zo hoeft het niet te zijn…
In Sales Secrets krijg je de strategieën, tools en systemen om uit die gevangenis te breken. Een doorbraak die vele deelnemers voor jou is gelukt!

In Sales Secrets ontdek je:

-Hoe je met de juiste mindset een Topper wordt in verkopen
-Hoe je met lastige klanten omgaat
– Dé methode die ervoor zal zorgen dat een klant voor jou kiest
-Hoe jij in no time jouw omzet opbouwt en verhoogt
-Wat elke beginnende verkoper en ondernemer moet weten om uit te blinken in Sales

De Sales & Dreams succesformules voor jou en je business zijn uiterst praktisch en direct toepasbaar. Maar let op! Het is geen toverformule. Je zult hard moeten werken aan jezelf en jouw business. Maar tijdens dit seminar krijg je de geheimen waardoor succes onvermijdelijk wordt…. als je ze toepast! De resultaten die jij behaalt, hangen af van jouw inzet.

Heb je het moeilijk om een afspraak vast te krijgen? Krijg je maar geen klanten die willen betalen voor jouw product of dienst? Kiest een klant na een geweldig gesprek uiteindelijk toch niet voor jou en weet je niet waarom? Weet je niet hoe je om moet gaan met lastige klanten? Eén ding is zeker: Je gaat met een rugzak vol bruikbare bagage de deur uit. En het maakt niet uit of je een startende verkoper bent of een ondernemer die met passie een product in de wereld wilt zetten.

Het is de grote kracht van Sales Secrets – naast alle praktische tools – dat jouw persoonlijkheid niet los wordt gezien van jouw succes. Iets waar ‘gewone’, droge business trainingen vaak aan voorbij gaan. Jij krijgt persoonlijke inzichten die jou helpen succesvol te worden. Het zijn ontdekkingen die je niet alleen begrijpt met je hoofd, maar ook voelt tot in je diepste vezels. Omdat je tijdens de training zoveel meer opsteekt dan van een boek of een slaapverwekkende PowerPoint presentatie…

“Mooi verhaal, maar wat betaal ik dan voor dit waardevolle seminar Sales Secrets?”

Goede vraag… met een nog beter antwoord!

Als jij Sales Secrets van 20 september nu boekt dan betaal je niets (i.p.v. €495)!

MELD JE NU AAN button!!!

Waar wacht je nog op?

Op jouw toekomst,

Ine Van Hofstraeten en Sales & Dreams Team

Nog geen reacties.

Geef een antwoord

Website gerealiseerd door Webalist B.V.